Kollar på andra avsnyn

Ligger helt själv och övergiven hemma i sängen.. men tur andra avenyn finns så jag kan sysselsätta mig med något.

min helg i instagram bilder

 
I fredags åkte jag till stan vid elva-tiden, gick på Subway med Paulina, mötte upp Jessica och sedan gick vi bara runt på massa affärer. Hittade en tröja på Ginatricot för en hundring. Köpte väll inget mer förutom en godispåse på Hemmakväll. 
 
Då jag kom hem klockan fyra duschade jag, sminka mig och sedan tog jag bussen till Rundvik där det vart lite trevligheter. Tog bussen till Nordmaling vid tio gick sedan och mötte upp min älskade kille sedan gick vi hem. Vart en tidig kväll!
 
Igår handlade vi massa mat och götta. Vi satt bara hemma hela kvällen med lite folk. Då dom åkte kolla vi bara på film! 
 
Idag har jag bara hunnit lega i sängen och kollat på Ensam mamma söker. Men ska väll snart kliva upp, för hade tänkt göra Nougat-rutor/kakor. Smaskens!

jobbigt..

Vet inte vad jag ska göra längre, vet inte hur jag ska beté mig, vet inte hur allt står till, vet ingenting längre. Jag hatar detta, verkligen. Vill inte känna den här känslan, den där konstiga känslan då man har så himla ont i magen på grund av att man helt enkelt inte vet hur allt står till. 
 
Jag känner mig rådlös, maktlös, ledsen och frustrerad. Samtidigt envis och vill inte ge upp, men jag vet inte heller vad mer jag ska göra, jag känner att jag har testat allt. Jag känner mig så dålig, någon som inte duger. Det känns att det är bara jag som är så trött. Orkar inte.
 
Jag ska kämpa. Jag ska klara detta. Men de kommer ta tid. Jag kommer gråta floder. Jag kommer få panik.
Jag kommer vara rädd. Jag kommer vara glad. Jag kommer le. Men jag måste kämpa.
Måste ta mig igenom de svåra. Annars orkar jag inte mer.
 
 

HELG!!

 
 
Med den här låten så säger jag: TREVLIG HELG ALLA! 
Nu drar jag till stan : )

sovit hemma för första gången på 4 månader!

Åkte till Rundvik vid halv elva igår ikväll, första gången jag sov hemma på 4 månader! Helt sjukt! Men gud så skönt det var att sova i min egna säng. Mamma bäddade min säng igår och gjorde frukost åt mig imorse ♥ 
 
Ikväll har jag ingen aning vad jag ska göra... någon som har tips?
 

fått tillbaka internet

Har äntligen fått tillbaka internet i lägenheten, känns otroligt skönt! Nu kan jag blogga lite mer och ladda ner filmer igen, wiiiie! Blir nog att se Johan Falk ikväll.
 
Idag fick vi fika i skolan pga. att vår mentor / bästa lärare på skolan ska sluta : ( det är hans sista dag imorgon, huvva huvva. Har rent ut sagt mått jätte dåligt idag på skolan, har känts som att huvudet ska sprängas, haft ont i ryggen & haft ont i magen.. Men nu ska jag väll förhoppningsvis mysa ner mig i sängen med en icket glad och mysig pojkvän....
 
 
 

Älska skolan!!

Har haft näthandel framtill lunch, har vart ganska så chill faktiskt. Det var jätteäcklig lunch idag, så just nu sitt jag och tuggar på lite godis - tjocksmock ;)

Saknar min pojke otroligt mycket, vill ba hem nu och pussa på han!!

Här är sakerna :)

Shoppat :)

Tvinga med mig min boiii till stan idag! Snäll han är som följde mig. Köpte en ny vinterjacka, lite saker på hm, ljus på lager haus och jättefina fotoramar :) visar sakerna sen då jag kommit hem, sitter just nu på tåget.

ledig imorgon!

Hej hej bloggen! 
 
Har haft foto idag och sedan historia, ganska slapp dag. Har även hunnit att prata med socialpedagogen om massa saker. Just nu sitter jag i Studiegården och ska egentligen arbeta. Men det går ju fan inte eftersom min dator har blivit någott fel på och skoldatorn är inne på lagning. 
 
Mamma hämtar mig i Nordmaling så ska äntligen få komma hem till finfina Rundvik. Inte så ofta man är hemma nu förtiden då man bor i Nordmaling hos världens bästa kille! ♥ fast har ju gjort det nu i 3 månader. 
 
Imorgon är jag ledig och det känns jätte skönt, då slipper jag att gå och lägga mig vid tolv så kan ju vara vaken hela natten och få sova hur länge som helst! 
 

Jadu...

Blev som sagt att gå med Jennifer, humlan och kischa idag på eljusspåret. Riktigt trevligt! Efter vi gått gjorde vi lite mat, spela vändtia och snackat massa skit. Sedan har det väll inte hänt så mycket, har bara suttit och kollat på tv! :)

Jag har vart duktig idag!!

Vaknade halv nio och klev upp efter ett tag. Duktig tjej, wihoo! Har sett tv med Ronnie, vart ute med hunden några gånger och duschat!

Har nyss käkat spaghetti och köttfärssås och ska sen ut och gå med Jennifer och vovvarna! :)

Goodbye'!!!!!!

:)

Förlåt för dålig update. Hämtade vovven i torsdags och igår lämnade jag bort kattungen. Gud va jag saknar den... :(
Mamma fyllde år igår så jag var hemma och åt mat och tårta, gott. Sen på kvällen vart det parteeeey!

Idag har jag bara legat i sängen och varit med Jennifer. Just nu sitter jag på en obekväm stol och mobilblogggar. Tjiiing!

ska göra en hemlis!

 
Imorgon eller ikväll (förhoppningsvis) ska jag göra en hemlis! Ni får självklart veta vad det är då jag gjort "hemlisen". 
 
Skoldagen är nu slut, den har gått riktigt fort tycker jag, har haft tre lektioner och har haft hål nu. Har sugit k*k, men nu ska jag väll börja vandra ner för alla trappor, möta upp Paulina och gå ner till busstationen. Tjo!

hejhej

Heeeej! Ett tag sedan jag skrev, men har inte suttit vid datorn någonting, men har försökt att skriva från mobilen. Men det har inte funkat.. Igår i all fall åkte jag och Jennifer på kryddparty - riktigt trevligt var det. Fick dippa chips, morötter osv. & äta pannacotta. 
 
Nu ska jag ha lektion, så ska sluta skriva massa ointressanta saker! Puss!!
 

Bilder på katten våran!

Hon är så otroligt söt, mysig, busig och nyfiken. Jag gillar vår lilla kisse! -dessa bilder tog jag idag-

 

Shoppat på E-bay - igen!

Baseball jackan köpte jag för €20.98 inkl. frakt & tröjan för €7.49 inkl. frakt! Skriv om ni vill veta vad säljarna heter :) de har sjukt snygga kläder!

Detta fanns i paketet :)

Döskalle-armband och en halsring! Fina va? ;)

Fått paket

Tjalalaaa


Har du pojkvän? - japp
Hur många har du haft sex med? - deru
När var det senast du hade sex ? - idag
Hur många gånger har du varit kär? - inte många
Har du blivit dumpad? - nä
Har du dumpat någon? - jo
Är du romantisk? - jo, när jag lägger den sidan till
Kärlek vs sex? - båda
Har du haft ett kk-förhållande med någon? - jo
Vad faller du för hos killar? - omtänksam, söt osv.
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - Föralltid tror jag inte, men ett långt tag. Men som sagt.. Allt går bara man vill!
Har någon varit otrogen MED dej? - tro ja inte.
Har någon varit otrogen MOT dej? - inte vad jag vet..
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? - jo
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - Lagen säger ju 15år. Men jag säger '' När man känner sig redo. '' Sex är inte ålder. Sånt känner man!
Har du haft trekant? - mm
Har du haft gruppsex? - nä
Har du haft analsex? - maybe;)
Har du haft sex med mer än en kille på en och samma dag, alltså vid olika tillfällen? - inte vad jag kommer ihåg nu
Vilken storlek vill du minst ha på en kuk? - Spelar ingen roll, bara han kan sin grej. hah
Hur stor är den största kuken du haft? vet inte
Har många orgasmer har du fått som mest under sexakten? venne.
Hur många timmar har du haft sex i ett sträck? många timmar
Hur ofta vill du ha sex? varje dag.
Har du haft sex med mer än 50 st, gäller även förhållande? haha nej
Skulle du kunna tänka dig att ha sex med en tjej? nä, är inte lagd åt det hållet
Vilken är din favoritställning? Alla.
Hur gammal är den äldsta/yngsta du varit med,
välj åldern som killen är idag och inte då när ni hade sex? pallar inte tänka.
Suger du kuk och tar du i så fall satsen i munnen? -

Vad ska jag blogga om?

Jag vet absolut inte vad jag ska blogga om.. det är ju trots allt ni som läser bloggen och då tycker jag att ni ska bestämma vad jag ska blogga om.

Ska jag skriva mer om: photoshop- & bloggtips, skönhetstips, sminktips, personligt, musik, hiss och diss, outfits, videoinlägg, veckans- & dagensblogg, tävlingar eller sex och kärlek. KOM IGEN, säg vad jag ska blogga om - kommentera eller vad som helst! annars slutar jag blogga..

NY HEADER!!!!

Hejsan svejsan! Har gjort en ny header som ni ser (om ni inte ser någon header, tryck f5 då!) är så less på alla headers osv. så var tvungen att göra en ny. Kommer bli less på den här efter ett tag också, skulle jag nog tro. Gjorde den lite anorlundare än alla andra headers jag har haft. Ska fixa lite andra saker i designen och sådant nu, tur Ensam hemma 2 på tvn håller mig sällskap! Puss. 
 

Love is in the air

Godkväll! Tog tåget med världens bästa kille idag. Vi gick på stan och kolla på lite saker, hittade en vinterjacka men jag köpte den inte. Men måste åka och köpa den någon dag. Vi åt på Subway och sedan vart det bio. Vi såg Snabba Cash 2 och den var riktigt bra! Ni måste verkligen se den, sjukt värt. yeye, vi hörs!

E-bay shoppat!

Har lagt ännu en beställning på E-bay. Älskar det så otroligt mycket. Ni som aldrig har köpt saker därifrån så kan jag tipsa er om att ni ska göra det, otroligt värt det! :)
 
Ni som inte ser vad det är - längst upp från vänster: 
*Puscher - som trycker undan nagelbanden.
* Döskallearmband.
* Nagelolja.
* Genomskinliga tippar - 500 st.
* 2 st buffrar.
* 2 st cleaner.
* En spray man sprayar på naglarna så nagellack osv. torkar snabbare. 
* Glitter.
* Primer.
* 800 st pads och en pads hållare.
 
Allt detta för 193 kronor! 

Vad som fanns i paketet

Alla mina nagelsaker! Nu väntar jag bara på min uv-lampa :)

Hämtat ett paket idag! ;)

Ett halvår idag!

Idag har jag och min älskade boyfriend vart tillsammans i ett halvår och har bott tillsammans i ungefär 2 månader! Jag är så himla lycklig och jag fattar inte att jag hittat en sån fin kille. Har ingen aning om vad vi ska göra ikväll, blir nog bara att ligga och kolla på film eller tv. Men i helgen ska vi nog göra något roligt tillsammans :)
 

haha true shit.

Haft fotokurs hela morgonen!

Hejsan svejsan! Har haft fotokurs hela morgonen, himlarns tur att jag valde foto som iv-val eftersom det var riktigt roligt, eller ah, det verkar roligt i alla fall. Nu vill jag bara fixa min kamera, för att min blixt är trasig. Måste nog lämna in den vettuu! :p

Inget internet

Har inte haft internet hemma sedan igår och det suger verkligen. Så då får det bli mobil-bloggning och lite bloggning ifrån skolan. Hoppas det duger.

Hade sovmorgon imorse, fick sova en timma längre, tog tåget till Umeå och sen tåget till Vännäs. Skolan gick bra idag, slutade tidigt på alla lektioner och det är bra. ;)

Efter skolan åt jag mat, kollade lite på tv med älsklingen, åkte iväg till Rundvik för att träffa några och jag hämtade min vågtång hemma och nu har kg bara myst framför tv.n med godis och älsklingen.

Älskar min pojkvän så himla mycket, han är verkligen allt! <3 på onsdag har vi vart tillsammans i ett halvår, tiden har gått så otroligt fort men vi har ändå hunnit med så jäkla mycket!

Tänk om killar kunde känna som vi tjejer känner..

Collage - color

http://sexx-lies-and-lust.tumblr.com/
100% INSTANT FOLLOW BACK.
» follow for a follow
» promo for a promo
100% INSTANT FOLLOW BACK.
http://sexx-lies-and-lust.tumblr.com/http://sexx-lies-and-lust.tumblr.com/
100% INSTANT FOLLOW BACK.
» follow for a follow
» promo for a promo
100% INSTANT FOLLOW BACK.
http://sexx-lies-and-lust.tumblr.com/http://sexx-lies-and-lust.tumblr.com/
100% INSTANT FOLLOW BACK.
» follow for a follow
» promo for a promo
100% INSTANT FOLLOW BACK.
http://sexx-lies-and-lust.tumblr.com/http://sexx-lies-and-lust.tumblr.com/
100% INSTANT FOLLOW BACK.
» follow for a follow
» promo for a promo
100% INSTANT FOLLOW BACK.
http://sexx-lies-and-lust.tumblr.com/http://sexx-lies-and-lust.tumblr.com/
100% INSTANT FOLLOW BACK.
» follow for a follow
» promo for a promo
100% INSTANT FOLLOW BACK.
http://sexx-lies-and-lust.tumblr.com/love-h-e-a-r-t-s:

love-h-e-a-r-t-s
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Det finns inga tävlingar just nu.

KONTAKT: [email protected]


RSS 2.0