Party! Untzz untzzz

Hej. Party ikväll. Hej då! 

Back at work!

Back at work!
 
Jobbar idag men är ledig imorgon, för då blir jag en stor flicka... eller inte. Fyller bara 17 år. 1 år kvar till 18.

Bilder från midsommar! :)

Midsommar vart riktigt lyckad - faktiskt! Började med att några grillade hemma hos Jessica, gott var det! Sedan gick vi vidare till Robin, satt ute & sedan gick alla till Tom. Riktigt trevlig kväll, fast fick cykla hem till Nordmaling sen på natten, men det gick ju hur fort som helst ;) 
 
 
 Midsommar
 
Min älskling på midsommar Klippte munken - midsommar
Midsommar!
MidsommarMidsommarMidsommarMidsommarMidsommar
 

NY BLOGGDESIGN!

 
Äntligen gjort en ny design (är inte helt färdig med den, ni lär nog märka då det blir lite förändring!), nu kommer det bli mycket roligare att blogga! Fryck på F5 om du inte ser den nya. Vilken är snyggst, den gamla eller den nya? :)

Frågestund ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

 
 

vilken hårfärg ska jag ha?




Vilken färg ska jag ha? Askblond eller platina blond? Är typ platina blond nu, som är på bilden längst åt höger.






OMG vad snygg tjej!!



jävla blogg.se

Heej! Jag somnade as sent igår och klev upp jätte tidigt imorse för att jag skulle jobba. Inte så himla kul att jobba då det är såhär fint väder, men jag hinner vara ute också så det är bra! :) 

Har inte gjort en ny design som jag lovade igår, och det är för att dom har gjort om Blogg.se och nu fattar jag inte ett piss hur man gör designer. Är ganska så irriterad just nu. 

Men nu ska jag jobba vidare, tjatja! 

imorgon har jag en ny bloggdesign!

Heej! Förlåt för jätte dålig uppdatering, men jag har inte suttit vid datorn så himla mycket eftersom jag aldrig är hemma, typ. Men jag lever i alla fall! :) Sitter i alla fall i husvagnen nu och myser med chips, dricka och tända ljus. Fattas bara en person ♥ Men ska göra en ny bloggdesign nu, helt ny faktiskt. Ni får kika in imorgon så ligger nog den nya designen uppe! Puss ♥ 

   

Tankar.

Jag kokar inombords och jag har ingen aning varför. Jag känner mig irriterad, ledsen. Allt jag vill göra är att lägga mig i sängen och bara gråta. Bara få släppa ut allting. Men då känner jag mig svag. Jag håller huvudet högt. Jag ska vara glad. Jag ska inte bryta ihop, det ska jag verkligen inte. Hur jag än mår.

Jag intalar mig själv varje morgon att jag är glad, att jag mår bra. Men jag känner hela tiden hur paniken kommer krypandes, ångesten. Jag intalar mig själv att allting kommer att lösa sig i slutändan och det är jag övertygad om. Jag gräver i min hjärna för att få fram ord. För att kunna beskriva. Men det är svårt, går inte riktigt som jag vill. Slutar oftast med att jag bara skriver ner massa tomma ord. Jag vill att folk ska förstå, så ingen går runt och tror att jag bara är någon som söker uppmärksamhet genom att må dåligt och skriva om det öppet. Jag antar att man egentligen inte ska bry sig om vad alla andra tycker. Men för mig är det faktiskt viktigt. Jag har otroligt dålig självbild, jag tror inte att jag duger i de flesta tillfällen. Tycker oftast att jag är för dålig helt enkelt. Och därför tror jag att det är så viktigt för mig att ingen missförstår mig. Så att jag kan bygga upp min självbild och att folk förstår och tror mig. Det är viktigt för mig.
En sak som jag har märkt om mig själv är att om jag till exempel ska argumentera med någon, då kommer jag aldrig på något att säga. Men om jag får skriva fritt vad jag tänker så kan jag komma med så många argument/motargument. Samma sak om jag ska prata "deep" med någon. Sitter alltid bara helt tyst men får jag skriva om det sen så får jag ut allt jag egentligen ville skriva. Det kanske blev lite komplicerat det där. Men jag hoppas någon förstod i alla fall. Jag själv tycker det är så mycket enklare och man får ut sig allt mycket bättre.

Vet inte vad som vad meningen med detta inlägg, ett tomt som vanligt, men jag ville bara skriva av mig lite. Ha en bra kväll! Hejs!

Såäre.

Götta!

If you don't like me, ignore me, I wasn't born to accept your insults.

<3

 

Älskar dej så sjukt mycket & älskar dej bara mer och mer för varje dag som går. Går inte att förklara hur mkt jag älskar dej, du är bäst älskling! <3

;)

 

 

♥ HAHA ÄGD!  ♥

godmorgon

 

Åkte till stan igår och va med Jessica, Lina och Nathalie. Gjorde inte så mycket, typ käkade massor av godis osv. När jag kom till Rundvik så var jag med min babe, sen gick vi å kolla på Jockes lägenhet :)

 

Är sjukt jävla trött idag... önska jag låg hemma i sängen nu, men icket. Ska snart ha prov i ekonomi och jag sitter och pluggar till de nu. ;)


TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Det finns inga tävlingar just nu.

KONTAKT: [email protected]


RSS 2.0