köpt en rosa minidator.

 
 
Jag och mamma åkte tidigt till stan idag för att köpa en ny dator till mig, en liten rosa dator. Wiiie, den är jättesöt! Köpte även en liten router så jag och älsklingen kan sitta och nörda i lägenheten ♥  Det första jag gjorde med datorn var typ att ladda ner photoshop så nu lovar, lovar jag verkligen, att blogga mycket med många bilder. Måste även byta bloggdesign. tjiiiiiiiiiing! ;)

Jag älskar min pojkvän mest av allt!

 
 
Heeej!  Ett tag sedan jag skrev, ingen aning varför jag inte skrivit för jag har varit ledig sen i fredags.
I fredags jobbade jag förmiddag, sedan åkte jag hem till lägenheten för att hämta smink och lite kläder och sedan åkte jag, Jessica och Jeppe vidare mot Ava för att göra i ordning där. Vart roligheter sen där på kvällen :D 
I lördags gjorde jag inte ett skit, låg hemma i sängen med älsklingen typ och igår hände typ samma. Min babe fyllde 21 år! :D gammgubbe... Wille kom hit och vi käkade tacos, nom nom! 
 
Imorgon ska jag in till stan och köpa mig en dator (en rosa bloggdator ) och en router till lägenheten, blir nog bra det. 
 
Men nu ska jag gå å duscha, tjiiing! :]
 
 
Min pojke som jag älskar mest i världen, pusss! 

true shit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

finner inga ord.

 
 
En dag förändrades allt. Jag vet inte när, och jag vet inte hur, men det förändrades. Jag vet inte vad som hände med dig eller mig för den delen. Det bara tog slut. Du var och är fortfarande mitt hem. Och nu kan jag inte hitta hem längre. Jag vet inte om det är din dörr som inte öppnas eller om jag bara gått vilse.

Vad hände med dig? Vad hände med mig och vad f*n hände med oss? När blev du såhär? När slutade du känna mig? När glömde du bort vad som sårar mig och när började du medvetet få mig att må dåligt? Det sårar mig så mycket att se dig medvetet göra saker som suger musten ur mig. Du är inte såhär. Mitt hem, min stjärna, ljög inte för mig rakt upp i ansiktet förut. Nu gör du det. Låt hellre bli att berätta än att ljuga då jag vet vad som är sant. Jag ser då du ljuger. Och jag vet du har gjort det nu på senaste tiden.

 

Ändå fast jag är ledsen nu är det värt det för du är värd mina tårar. Min saknad och min besvikelse. Du är värd det för jag kan inte annat än att le mitt under alla tårar då jag tänker på det du sagt, och alla blickar som tränger igenom märg och ben.

 

Du är min stjärna och jag vill absolut inte förlora dig. Om jag gör det förlorar jag en grundpelare i mitt liv och jag är inte säker att det kommer finnas någonting kvar på en bra stund. Men jag vill inte ha någon annan. Du har din plats i mitt hjärta och den är oersättlig. Jag vill inte ha någon annan där än just du. Jag önskar bara att du kommer öppna din dörr för mig.

 

Och ja, jag klarar mig utan dig. Men livet handlar om att leva, inte överleva. Och det är vad jag gör då inte du är här. Jag gråter mig till sömns för du betyder allt för mycket. Mer än du kanske borde göra. Jag vill inte leva såhär. Men livet är visst inte alltid som man vill. Jag kan inte kräva att du skall lita på mig, jag kan inte kräva att du skall vilja berätta saker för mig och då kan jag inte göra mer. Och om du faktiskt inte litar på mig så är det ingen vits med att jag ens försöker, men jag hoppas du litar på mig. Slutar man lita på någon gör man det av en orsak och då kommer man aldrig bygga upp samma förtroende någonsin igen - sådeså. Jag hoppas bara att det här ordnar sig för det är ju du&jag. ♥

FÅTT LÖN OCH SEN BLIR DET SHOPPING!!!!!

 
 
Fick in lönen för juni månad inatt och efter jag slutat jobbet klockan tre så tar jag tåget till Övik å shoppar! Yeeeey.
 
 
 

köpt en present.

 
 
Såja, nu har jag köpt en present till my boyfriend! Han fyller 21 år på söndag och i helgen blir det PARTYYYY! hehe, hoppas han inte ser vad som är på bilden :]

fuck you

Denna dag har sugit riktigt rejält. Somnade vid två inatt och klev upp typ sju för att åka på jobbet. Har varit jätte trött. Och efter jobbet gjorde jag inte mycket, men min pojkvän har svikt mej :( så jag har suttit och glott in i en jävla vägg sen klockan fyra idag. SÅ JÄVLA SCHYSST.... eller inte. 
 
Nu ska jag käka chips och kolla på film, godnatt! 

man kan ju inte göra annat än att hata detta ...

marknad

Köpte idag på marknaden :)
 
Klev upp klockan tio, duscha och sedan gick jag å R ner på marknaden. Var med Jessica och Paulina ett tag, åkte karusell med Jessica sedan åkte hon hem. Köpte mig ett halsband - "R" och ett Lil Wayne linne, skit snyggt! :) 

gårdagens bilder.

:)
 
igår jobbade jag till 15.00 sen drog jag till Barbados - varmt som satan var det, men härligt. Sen hände inte mycket, chillade, drog på Fahlgrens och köpte lite saker sen vart det lite mys framför några filmer! :D nu ska ja gå ut för gubben ropar på mej, tjiiiing!

less.

less på allt. vet inte vad jag ska göra längre..

Kul att jobba då det är fint väder

Vaknade vid tio av att ronnies släkting ringde. Somna om och vaknade vid tolv. Har varit fint väder idag men jag har ändå legat inne hela dagen och väntat tills klockan skulle bli tre. Nu sitter jag i alla fall på jobbet och slutar tio.

 

Imorgon är sista dagen innan helg, så jag är ledig torsdag, fredag och lördag. Känns underbart, eftersom marknaden och parkfesten är. Hoppas helgen blir bra! Och inte massa bråk osv. ;)

Dagen i bilder

Svar ifrån frågestunden!

Vad dricker du för öl Jessika?<3

Jadu.. Smålands, 5.2an

och Dansk fadöl. Är väll det jag dricker oftast.

Vad åt du idag?

Jag har inte ätit något idag.

Hur många har du haft sex med?

Någonstans mellan 9 och 15, haha.

Ligga?

Nej!

Hur seriöst är ditt förhållande?

Mycket seriöst. Vi bor t.o.m. med varandra. ;)

Har du tagit den i 2:an nån gång?

Maybe. ;)

Vad tycker du om för musik?

Jag tycker mest om reggae.

Vilken är den snyggaste klästilen en kille kan bära?

Hmm.. men typ jeans osv osv osv.

Gillar du fisk?

Jodå, fiskpinnar är väll gott! ;)

Rakar du fittan?

Eh.. ja.

Vad gillar du för killar?

Dom ska va snälla, gulliga, omtänksamma, vara mogen och killar som har något bakom pannbenet. Precis som min kille! ;)

 

FRÅGA!! Vilken hårfärg passar mig bäst?

 

Den bilden då jag har brunt hår är jätte gammal, så sorry om jag ser ut som en fjortis. Men, vilken hårfärg tycker ni jag ska ha? :)

En bild som gör mig glad:

Dagen i bilder!

 

 

Som sagt - låg och drog mej läänge imorse med älsklingen, sedan åkte jag i väg på jobbet klockan 15.00. Så det är de enda jag gjort idag, jobbat jobbat jobbat och glidit runt på Instagram & spelat spel. Jobbar fortfarande men slutar 22.00. Då ska jag myyyyysa och kolla på film. ♥


Lägenhet

Jag är uppe med tuppen... sov andra dagen i lägenheten och jag klev upp 7.20 idag. Sitter på jobbet nu och käkar en macka mmmmh! Missar Rundviksdagen idag *sad*, andra året i rad jag jobbar på Rundviksdagen, men man missar ju inget speciellt. Det är inte ens Strongman i år.. Men aja, hujj!

Godmorgon!

Igår var jag i Rundvik hela dagen och Nordmaling. Moppe-raggade med Sebbe, haha. Vaknade vid halv ett idag och nu ligger jag i sängen och ska kolla på Wallander. Puss hej! :)

Tjofräääs!

Har varit ledig från jobbet sen i måndags och börjar jobba på fredag igen, ganska skönt med lite ledighet :) i måndags var jag på bilbingo med Jesper och Jessica, och inte fan vann vi nått. Jävla skit! :( kanske är med på måndag igen, då kan man vinna 10.000:- och dom ska jag vinna! :D Vi hörs! PEACE!

Mobil-shoppar!

Godmorgon!

Godmorgon! Är skiiiit trött och sitter på jobbet, dags att vakna till lite! Hoppas på en solig dag idag och inte regnig, för då blir Jessika ledsen.. :)

hejsan svejsan i lingonskogen

än en gång..

än en gång, förlåt för dålig uppdatering. men det är sommar och jag har inte tid att vara aktiv på bloggen. ni får nog vänta tills sommaren är slut, då blir det nog mycket bättre uppdatering!

men idag har det inte hänt mkt iaf, har chillat, varit en sväng och kikat på graven, tonat håret och varit med Pauo. satt i parken och åt mjukglass osv. bästa tjejen de där <3

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Det finns inga tävlingar just nu.

KONTAKT: [email protected]


RSS 2.0