min helg.

Har inte hunnit uppdaterat så himla mycket.. Vet inte varför men har varit med vännerna hela helgen osv.

I fredags så var jag med Jessica, vi gick till Niklas sen drog jag, Jessica, Ronnie och Sandra till Ante. Sen kom lite fler folk dit :) trevligt. Lördagen minns jag inte vad jag gjorde, hehe. Och i söndags chillade jag bara. Men nu ska jag göra lite bloggdesigner, har ganska så tråkigt just nu. Hejdå! :D

 

Miss that... ♥ ↑

saknar konfalägret :(

Efter skolan så drog jag på Konfaåterträffen, vi käkade pizza och såg filmen sen dom filma allt på lägret. Haha fyfan, 2 år sedan. Och jävlar va smal jag var då. Saknar dom där 2 veckorna på lägret, vi hade så kul! :D

Efter jag hade varit på det så var jag bara hos Niklas å chilla. Sen drog vi till Nordmaling å chilla lite, sen hade  jag och Sandra roligt xD kom i alla fall nyss hem och nu ska jag lyssna på lite musik. Puss! :)

Bilder sedan konfan ↓



snart helg

Var hos Niklas igår och såg lite film och snacka, trevligt trevligt! =)   Nu sitter jag i klassrummet och väntar på att läraren ska komma osv. SNART ÄR DET HELG! Vet ni hur skönt det kommer bli ;)


Saknar lång håre :(

i'm a barbie girl.

Var hos Boofood igår och såg film. Alltid lika trevligt! :D

Ska nog dit ikväll med, hihi. Har ingenting att skriva.. Men jag sitter i alla fall i Studiegården nu och längtar efter att få fara hem nångång. Bussen går 10 över tre från busstationen, så jag ska nog börja gå ner dit om ett tag. Puss!

 

Ville ba visa er att jag ser ut som en kines, hihi

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Det finns inga tävlingar just nu.

KONTAKT: [email protected]


RSS 2.0