Har äntligen kommit på min drömtatuering!

Har äntligen bestämt mig vad jag ska tatuera, har länge funderat på den men har nu bestämt mig. Vill ha två texter, en bak på ryggen längst upp (svårt att förklara) och den andra vet jag inte vart jag ska ha den.. Tips!? :D

regnet, sluta regna!

Är less på regnet nu, helst då man är i skolan.. fast det är ju mysigt att höra då det regnar då man ska sova, men inte annars. Man blir blöt och jävlig. Jag tycker det kan komma snö, så man får ut å kör lite skoter. Saknar verkligen det! 

Skit schema..

Har två lektioner idag, med 4 timmars hål emellan... J*vla skit alltså. Aja, får väll blogga i dom fyra timmarna då!

Fredag idag och jag har absolut ingen aning vad jag ska göra ikväll.. får väll la se sen då jag kom hem. Men först måste jag då städa hela lägenheten... kul!

Vill att allt ska vara som vanligt igen.

Det sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna, de finaste ögonen har gråtit
de flesta tårarna och det snällaste hjärtat har känt den största smärtan.

Vill att allt ska vara som vanligt igen.
 
Tumblr_m7h0lkibma1qzx2p7o1_500_large

100% sant!

100% sant!

Hard work work!

Godmorgon! Sitter i skolan just nu, medan ni som slipper skolan kanske ligger och sover just nu. Skulle lätt kunna åka hem bara för att få vara med min pojke och ligga o sova bredvid honom.

Har verkligen ingenting att skriva. Jag är helt tom på ord. men en sak jag längtar till är att mitt ebay paket ska komma hem! :D tjej_95_längtar! När jag kommer hem efter skolan ska jag banne mig beställa massa saker, kan visa er sen ;)

haha, snacka om att jag har slarvskrivit!

Staden

Fick sovmorgon imorse, kändes skönt - verkligen. Fast var ändå trött men aja. Jag gick till bussen och åkte vidare mot stan med några. Fixade praktikplats (APU-plats), fikande på wayne's coffee, åt på Max och köpte en ny tubhalsduk på Gina - jätte skön! Gick på stan från klockan 10 - 15 idag, snacka om att mina fötter verket efter mina skitskor.

Fallller

Allt bara faller och faller... orka inte ställa mej upp nå mer.

Åkt bort från Nordmaling!

Har inte gjort mycket sedan jag skrev sist.. Har åkt iväg från Nordmaling ett tag, känns helt ok.. men men nu ska jag göra annat, tjiiing!

>skrev detta igår, men det publicerades tydligen nyss<

ebay shopping!

 
Gick på stan i lite mer än en timme idag i väntan på att tåget skulle gå. Köpte pennor så jag har i skolan och en Subway-macka, mums! Denna dag/eftermiddag/kväll kommer väll spenderas i sängen, så jäkla tråkigt. Men så är det då man inte mår så bra. Ska kika på Ebay och eventuelt beställa någonting, känner suget hela tiden, och nu är det dags igen att beställa. Älskar Ebay! Måste även fixa en ny header, men det gör jag väll efter jag kollat runt på Ebay. 

pinsamt..

less...

Fy*an för skolan..

Vaknade med världens tröttaste ögon, tvingade mig upp, fixade mig och sedan gick jag till bussen.

När jag kom till skolan satt jag å vänta på att en lektion skulle börja, foto. Men nä, inte började den inte. Den börjar nästa vecka. Snacka om att komma till skolan i onödan. Men sitter och väntar på bussen nu på väg till Umeå! :)

Shoppat!

Åkte inte till skolan idag, haha.. Vart ändrade planer. Men har i alla fall legat hemma idag och efter jag gjort de ett tag åkte jag till stan med Sandra. Åt lite lunch på Barista med Alex och Sandra sen vart det lite shopping.

Var i stan för någon dag sedan också, kan lägga ut bilder på det sen!

En svart "genomskinlig" tröja.

Jeansleggings.

Revlons färgbomb, nutri color creme 1002. Den är skit bra, rekomenderar verkligen den. Ni som inte vet vad det är så är det en "inpackning" och håret blir jättemjukt. Den funkar också som ett silverschampoo - tar bort gula pigment. Köpte även en hårolja, luktar skit gott och är jättebra! 

Schamponerar hårförlägningen

Har nyss lagt i silverschampoo i hårförlängningen, drygt! Men ska skölja ur det strax :)

Hihi

Fick lite sovmorgon! Klev upp senare för att ta 8.15 tåget ;) börjar 10.20, skööööönt!

Beställt uv gel nail kit!

Har äntligen beställt ett kitt så jag kan göra Gelenaglar! Har gjort akrylnaglar förut, men det var inte riktigt min grej. Längtar så mycket tills jag får det! Är så kul att sitta och pyssla med naglar. Beställde även en uv-lampa på 36W. Måste också ta och beställa oljor och mera tippar, så ska göra det nu : )
 
 

Love

Du är min nu och för alltid! <3

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!

Fick min lön idag, eller inatt! Fatta vad kung, fatta vad jag ska shoppa nu :D

Har två lektioner idag, en nu på morgonen och en sist på dagen. Jag har tre timmars hål och jag vägrar sitta i skolan så länge, hehe. Funderar i alla fall på att åka till stan om ett tag.

Pic

Hej! Gick trögt att ta sig upp ur sängen imorse, ville egentligen stanna hemma med älsklingen. Men men, skola är ju ett måste. Ska verkligen sova ut i helgen, för det behövs känner jag. Är redan less och det är andra skoldagen!

Har varit riktigt softa lektioner idag, sitter just nu och väntar på en matte-"lärare".

Har även haft info om praktikplats, och jag måste ha fixat det tills på måndag. Någon som har tips om en praktikplats i Umeå? :D

Skola skola skola...

Är redan less typ .. aah! Har fått schemat och massa andra papper. Har inte svenska, matte eller engelska, så det känns skönt!

Har suttit och tråkat hur länge som helst nu och har haft rast länge nu, har det till 12.20. Men om en timme får jag då gå och äta, wiioe! Jag är hungrig!! :D

Skola snart då

Gick bättre att kliva upp än vad jag förväntat mej. Är på väg till bussen nu iaf, och hoppas dagen blir lyckad! :)

omröstning: vad ska jag blogga om?


Bloggextra.se

SKOLA IMORGON! :D

Har varit en riktig chilla-dag idag! Har suttit vid datorn typ hela dagen och kvällen. Har glott runt på Ebay och måste verkligen beställa massa saker på fredag då jag får min efterlängtade lön och måste in till stan någon dag också! 
 
Nu sitter jag i soffan och glor på nå djur (haha), bad nyss älsklingen ladda hem nån film, så snart blir det att lägga sej i sängen och mysa. Skola imorgon, därför måste jag lägga mig tidigt. Men sååå himla roligt med skola, verkligen! :D haha not..
 

Tips: Så får du platina blont hår

Använd Mood Ultra Blond x-tra för att få håret så ljust som möjligt. Finns att köpa i vanliga mataffärer. 
 
 
Om man redan är blond så rekomenderar jag att bara färga utväxten istället för hela håret, för om man ska färga hela håret så nöter det på håret riktigt mycket. Om man vill övergå från mörk hårfärg till blond måste man självklart ha i hela håret, men var då noga med att ha i mycket hårinpackningar och saker som gör att håret reparerar sig under en tid innan man har i nästa blondering. 
 
 
Efter att jag haft i medlet en timme sköljer jag noga ur det och har i det här silverschampot, som jag tycker är bäst. L´oréal. Det gör att mitt hår blir platinablont. En stor del beror också på att jag har bra pigment i håret för att få det så vitt direkt, innan silverschampot.
 
 
Efter man gjort detta är det bra om man lägger i någon hårinpackning för att få håret jättelent. Finns så många hårinpackningar som är bra, men ni får helt enkelt leta er fram.
 
Om ni har några frågor får ni gärna skriva en kommentar! :)
 
 

Tjo bre

Igår tvättade jag hela dagen typ, städade lite och vid fem då jag var klar åkte jag och Jessica ner på Frasses och käkade. Sedan åkte vi vidare till Rundvik och spela lite Skip-bo och snacka lite skit.

Idag har jag inte gjort ett skit, vakna elva, låg och drog mej i sängen och gick sedan ner och tvätta lite kläder. Sen åkte jag och baby till banken och sedan ner till Lenas. Nu sitter jag hemma och glo på tv.

Imorgon börjar skolan, känns inte helt ok! Men man får ju träffa alla igen och det ska bli roligt :)

Tadaaaaa

Har varit hemma förut idag och hämtat lite saker. Tog med mej kläder och lite annat, så nu har jag lite kläder i lägenheten <3 tog också med mej min led-slinga (eller vad det heter..) och pimpade vardagsrummet lite.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3437715/images/2012/pic_503150e7e087c307fd006520.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3437715/images/2012/pic_503150eae087c30802005f62.jpg" class="image">

humor enligt mig

TÄVLING HOS KEELA.SE

 
Gå in på KEELA.SE för att delta i tävlingen!

Du tävlar alltså om en Almanacka i valfri storlek från Personligalmanacka.se som du kan designa helt själv! Du kan designa en egen framsida baksida och bestämma hur den ska se ut innuti!
 
 

Funderar på att byta tillbaka till playe.blogg.se

Som rubriken lyder.... funderar på att byta tillbaka till playe.blogg.se. Om blogg.se appen fixar så jag kan logga in på den bloggen kommer jag troligtvis börja där igen - därför att den bloggen var mycket bättre och mycket mycket mer besökare. Men ni lär ju märka då jag har bytt! ;)

sista dagen på jobbet idag!

 
Jobbade 15-22 igår och då jag slutade åkte jag ner till stranden och va med Jesper, Julia och älskling. Åkte sedan vidare till John och satt där ett tag, blev dock nyktert för mig eftersom jag jobbar nu. Jobbar sista dagen idag, wiie! Och är sedan ledig till onsdag då skolan börjar. Känns inte alls kul, men man får hoppas det i alla fall.
 
Kan då sova ut lite längre nu då jag ska till skolan eftersom jag bor nu i Nordmaling och bussen går ju som sagt senare här än i Rundvik :p
 
 

dagarna som varit.

 
Bild från igår - ser ut som en dyngfetko! 
 
 
Förlåt för dålig update, men har inte tid att sitta vid datorn någonting - men det blir säkert skärpning då jag börjar skolan, brukar bli så.  
 
Dom senaste dagarna har jag väll inte gjort så himla mycket. Var en dag till älven och bada o käka kakor med Jessica och Paulina - sköönt var det. Dagen efter det körde jag till Barbados och kolla då Wille, mamma, Ewe, Svea och Stella bada, körde sen hem till Ewe och körde lite Fiddy och hela familjen (nästan) käkade mat där - gott! 
 
Igår hände inte så mycket, jag och Ronnie var hemma hos Jeppe och Julia, sen drog vi ner till stranden och spela kubb och satt framför elden. Mycket trevligt! 

dagens inspiration

Linne med amerikanska flaggan på // Shorts // Drömfångare-halsband
 

Nagel-inspiration

 
Satt och kolla på naglar så slängde ihop ett fult collage med naglar. Åh gud vad jag blev sugen att hålla på med mina naglar, alla nagelsaker är hemma i huset och jag orkar inte hämta allt... vill också ha massa nya nagellack  - jag får ta och beställa hem massa så jag har nått att pyssla med hemma då jag har tråkigt :D Vilken lysande idé! 

jag vill va nära dig.

 
Jag, Wille och älsklingen hade lite tv-mys igår.  Käkade chips och drack cola :p men Wille somnade så tidigt så jag och älsklingen gick och la oss i sängen. 
 
Sitter på jobbet nu, lite folk, jag har ingenting att göra heller.. slutar klockan 3 och vad ska man göra då? 

Suttit här nu i 6 timmar...

 

Hej! Suttit här nu på jobbet i 6 timmar och jag har 1 timme kvar. Dagen har gått så otroligt sakta känns det som. Usch usch! Det är så synd då det är lite folk, men idag har det faktiskt varit mer folk än dom senaste kvällarna. :)

 

Men i alla fall, om 1 timme sätter sig jag och Wille på moppen och race'ar upp till lägenheten. Då blir det mys med älsklingen, Wille och lilla Marley! ♥

hittat värsta rosa tumblr'n

 
Wiiie, har hittat en tumblr med bara rosa bilder ♥ I love it! Kommer kika in där flera gånger om dagen.. 
 
 
 

just girly things

summer desire

gårdagen.

Jobbade förmiddag igår och då jag slutade åkte jag och hämtade upp Ronnie och sen åkte vi och tog kort. Sen kom Sandra och hämta oss hemma så vi åkte till Bredvik för att hämta lilla katten. Har döpt den, så den heter Marley ;) 
 
Hon var jätte rädd då vi kom hem med henne, hon gömde sig i en hylla och satt där ett tag. Senare på kvällen gick jag och älsklingen ut med några kompisar, då vi kom hem låg hon och sov så sött sen bar jag henne till sängen så hon låg mellan oss inatt. ♥
 
Sitter just nu på jobbet, slutar klockan 22, har ingen aning vad som händer då, men det återstår att se ;) ska göra i ordning lite inlägg åt er nu. 
 
 

ny design.

Nya ↑
 
Gamla ↑

hämtat en kisse

svar till "Undrande".

 
 
Sådärja, där har du svaret. 

vill beställa massor av saker! :D

 
 
Hej hej! Har inte uppdaterat på ett tag.. och jag som lovade att jag skulle göra det ofta. Men så har det inte blivit, det är för att jag tycker det är så himla tråkigt att blogga då jag har en design som jag inte gillar och då jag inte vet vad jag ska skriva om. Snälla hjälp mig, vad ska jag skriva om? :)
 
Har i alla fall haft besök här sedan i måndags och han åkte idag - trevligt trevligt. Nu ligger jag i soffan och bloggar och kikar på lite bloggar och smycken o sånt där, vill beställa massa saker! :D och älsklingen kollar på film.. Nu ska jag söka vidare, tjiing!
 

yeaah

 
 

swag.

 
 

i can't take it anymore.

 
 
 
kan inte ta mer skit. pallar inte.

..

 
 

hard work, work!

 
Igår jobbade jag dag, slutade klockan 15.00 - åkte hem och chilla, duscha osv. Sen gick jag och Ronnie till Julia och Jeppe o va med lite folk där. Sedan gick vi vidare ner på kajen och satt å chilla i en båt, trevligt trevligt! ♥
 
Idag så har jag bara legat i sängen och åkte ner på Lenas vid tjugo över två för att äta och nu sitter jag på jobbet. Har inte så himla mycket att göra, men jag klagar inte. Ska vidare mot Rundvik sen då jag slutat för att hämta baby ♥

Pen Store . se

 
 
Om du gillar att rita, måla eller skriva? Klicka dig in på Pen Store för att kolla mer. 
 
detta är ett sponsrat inlägg.
 

hiss & diss!

 
 
 
 
 Min sambo (haha, vi är faktisk sambos  låter lite gammalt...). Jag älskar honom hur mycket som helst. Han vet nog inte hur mycket jag älskar honom, det går inte att förklara. Han är mysig, omtänksam (ibland :p), snäll, rolig och snygg + massa annat. Vi bor som sagt tillsammans i en lägenhet och det är underbart. 
 
 Att det snart är skola. Jag längtar så himla mycket... låter kanske konstigt, men jag är less på att jobba, helst på helgerna och då jag går skola får man vara ledig på helgerna i alla fall & tman får träffa alla kompisar då man går skola. Träffar typ ingen nu, vilket är synd....
 Studiebidraget. Det suger att man inte får det på sommarlovet och det suger att man bara får 1050 :- i månaden. Hur ska man klara sig på det.... Man borde få minst 5 000 i alla fall, då skulle jag vara nöjd. Någon som håller med mig? 

collage - rosa.

 
 
 

jockiboi och hans vänner show

 
 
 
 
Heej! Vaknade vid tio-halv elva och har legat i sängen hela dagen, typ. Har inte fått någonting vettigt gjort i alla fall. Måste skärpa mig. Men, har sett Jockiboi och hans vänner show idag innan jag åkte ner på jobbet. Sitter på jobbet nu och jag har så himla långtråkigt. Folket har lugnat ner sig så man har inget att göra, tiden går så himla långsamt då. Jag har i alla fall torkat golvet, gett getterna vatten osv.  
 

börja med lchf igen....?

 
 
Körde LCHF i vintras/våras i några veckor och gick faktiskt ner i vikt, det funkar verkligen. Jag slutade ju äta socker och kolhydrater. Det gick bra att vara utan godis, läsk och sånna saker men det gick mindre bra att vara utan pasta osv. Men funderar på att börja igen - efter sommaren. Låter som en bra plan!
 
Älskling har nyss dragit hem en film, så ska ba ut en snabbis sen lägga mig i sängen och glo lite film. Puss! 

true!

bytt linje på lilja.

 
 
Shit vad tiden rinner iväg, det är redan augusti och jag tycker det nyss var juni. Jag fick sommarlov, jag började jobba, jag fyllde år... och det har redan gått två månader. Det värsta av allt är ju att man inte har gjort så mycket i sommar. Men i alla fall, jag börjar en ny klass och en ny linje nu när jag börjar skolan. Känns precis som att jag ska börja ettan igen, men jag får verkligen hoppas att valet som jag gjort (bytt linje) blir perfekt!
 
 
 

godmorgon, vilken härlig dag!

Klev upp halv åtta (sent...) och nu sitter jag på jobbet, men ska göra lite nytta snart. Slutar klockan tre och då hade jag tänkt att städa i lägenheten, är lite stökigt där. 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Det finns inga tävlingar just nu.

KONTAKT: [email protected]


RSS 2.0